Kamis, 03 November 2011

Klassiek interieur

klassiek interieur
klassiek interieur huis ziet er elegant en fantastisch met een combinatie van opvallende kleuren en opstelling van meubilair in het.

klassiek interieur
Licht blauwe muren en in combinatie met een boekenplank die ook mengen met de muren geven de indruk van een nette en gestructureerd. Keuze van het type van meubilair, zoals banken, tafels en stoelen maar ook aangepast en met elkaar verbonden.

klassiek interieur
Verlichting is verkregen uit de twee lampen die hangen aan het plafond van de kamer. Licht verkregen nempak naar beneden in de richting van de vloer in selimuti tapijt, omdat het plafond met een iets donkerder kleur.

klassiek interieur
Dit voegt een dramatische indruk in de kamer. Een mooie combinatie voor een dynamische leefruimte.

klassiek interieur
Er zijn veel klassieke elementen zoals het gebruik van een vrij groot aantal meubel vult de kamer en hebben een traditioneel model.

klassiek interieur
Daarnaast, hedendaagse kant blijkt ook uit de orde ruimte die de neiging heeft om het type modern interieur.

klassiek interieur
De kamer en
kamer zijn erg zichtbaar verschil in kleurcontrast, kijk in de woonkamer muur van de kamer donkerder, zodat de kijkrichting is meer gericht op de bestaande meubels in de woonkamer, terwijl de keuken kijken meer fris met de lichtere muren. Een extra interessant interieur met de aanwezigheid van planten om de kamer te versieren.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar